444 32 70

Alya Villa Butik Otelinde erken rezervasyon ile ucuz tatil yapmanın keyfini Elcitur.com.tr ile yaşayın!

Tatile Çıkarken Bavulunuzda Olması Gerekenler

Tatile Çıkarken Bavulunuzda Olması Gerekenler

Öncelikli olarak yapılması gereken günlük hayatta ne lazımsa bunların bir listesini oluşturmak gerekiyor. Yoksa tatile gittiğiniz yerde ayrıca alışveriş yapmak zorunda kalabilirsiniz. Eğer kapsamlı bir tatilse valizinizin sağlam ve kolay taşınabilir olması çok önemlidir.
Kişisel bakım ürünlerinizi de sakın unutmayın, çünkü her kesin kendine özgü şampuanı, diş fırçası, tırnak makası gibi özel eşyası vardır. Bunları yanımıza almamız tatilde rahat bir nefes almamızı sağlayabilir. Aksi takdirde farklı ürün kullanımları kâbusunuz olabilir. Özellikle bayanların kişisel bakım ürünlerini ve kişisel eşyalarını alması kendi tatil konforları için vazgeçilmezdir.
Peki, tatile çıkarken yanımıza neler alınabilir;
Diş fırçası
Diş macunu
Tarak
Tırnak makası
Törpü
Şampuan
Saç tokası
Fön makinesi
Yüz ve vücut havlusu
Parfüm
Gözlük
Cep telefonu şarjı
Tesettür mayo
Terlik
Spor ayakkabı
Tişört
Koruyucu faktörlü güneş kremi
Güneş sonrası losyonu
Takı
Kitap
Deniz yatağı
Fotoğraf makinesi
Tabi siz bu yazdıklarımızın dışında giyeceğiniz elbise ve ayakkabı tercihinizi yaparak valinizi doldurabilirsiniz.
Bağımlısı olanlar ve iş gereği yanında taşımak zorunda olanlar telefon, tablet veya diz üstü bilgisayarlarınızı da unutmayın

 

Tesettürlü Bir Bayanın Tatilde Yanında Mutlaka Olması Gerekenler

Tatil planı yapanlar, heyecan içinde bazı şeyleri yanlarına almayı unutabilirler. Tesettürlü bayanlar özellikle tatile çıkarken yanlarında götüreceği eşyaları daha titiz seçmeli. Gidecekleri ortamda aradıkları kıyafetleri bulamayabilirler ya da istedikleri tarzda giysiler olmayabilir. Tatil fikri başladığı an çantanıza neler koyacağınızın listesini yapmalı ve bildiğiniz alışveriş yerlerinden istediğiniz ürünü almalısınız.

Tatile Çıkarken Tesettürlü Bayanların Çantasında Olması Gerekenler

Ailenizle ve sevdiklerinizle güzel bir tatil planı yaptınız. Sıra, çantanıza koyacağınız ürünlere geldi. İlk olarak havuzda veya denizde ya da saunada giyeceğiniz haşema modellerini seçmelisiniz.  Rahat edeceğiniz ve sevdiğiniz renklerden oluşan haşemalar ile çok rahat edersiniz. Son güne bırakır ya da unutursanız, gittiğiniz yerde bulamayabilirsiniz.

Tesettürlü Bayanların Tatil Alışveriş Listesi

Günlük giysi seçiminde özenli olmak gerekir. Sıcak havalarda sizleri terletmeyecek kumaşlardan seçilen elbise ve ferace modelleri ile sıcağın olumsuz etkisini hissetmezsiniz. Keten tarzı kumaşlar yaz ayına özeldir. Pantolon, ferace, pelerin ya da etek modellerini keten seçebilirsiniz. Sizleri terletmeyen penye bluz, saç bonesi, açık tonlarda eşarplar uygun seçimlerdir.

Gece bir davete ya da sevdiklerinizle yemeğe çıkabilirsiniz. Hazırlıklı olmak çok önemli. Yaz gecelerine uygun özel desenler ve nakışlarla gideceğiniz ortamda hem şık durur hem de ne giyeceğim telaşınız olmaz. Keten pantolon ve keten uzun ceketler özellikle gündüz ve gece giyebileceğiniz modellerdir. Yaz geceleri için seçtiğiniz modellerde çok aşırı abartıya kaçmayın.

Valiz hazırlığı yaparken kişisel eşyalarınızı unutmayın. Gideceğiniz ortama göre yedek havlu, saç tipinize uygun şampuan ve kremler, güneşten koruyucu bakım kremleri, güneş gözlüğü gibi eşyalarınızı önceden yerleştirmelisiniz. Sağlık problemleriniz varsa ilaç çantanızı, kapkaç olayları için özel küçük çantalar, kolay yıkanan seccade ve namaz örtünüz mutlaka valizinizde olmalı.

Tesettürlü bayanların tatil planında özenli bir hazırlık yapmaları, gittikleri ortamda rahat etmelerini sağlar. Planlı ve programlı bir liste ile her şeyinizi önceden hazırlarsınız. Tatile gittiğinizde sadece aileniz ve sevdiklerinizle tatilin tadını çıkarmak kalır. Unutmamak gerekir ki gittiğiniz otel ya da apartta sizlerin her ihtiyacınızı karşılayacak ürün bulunmayabilir.

Sizi Arayalım

Sizi Arayalım

Bilgileriniz Alınmıştır!

En kısa sürede size dönüş yapacağız.