444 32 70

Alya Villa Butik Otelinde erken rezervasyon ile ucuz tatil yapmanın keyfini Elcitur.com.tr ile yaşayın!

KORUNAKLI VİLLALAR

KORUNAKLI VİLLALAR

Havuzu Korunaklı Villa Nedir?

Tatile çıkmadan önce ailelerin dikkat ettikleri pek çok unsur bulunmaktadır. Bu unsurlar arasında gidilecek yer, ekonomik durum ve tatil yapılacak mevsim yer alır.  Ancak ailelerin tatilleri için göz önünde bulundurdukları en önemli unsur düşünce yapılarıdır. Düşünce yapısı, özellikle de İslami kurallara göre yaşamayı tercih eden ailelerin tatil tercihleri için oldukça önemlidir. Bu ailelerin düşünceleri doğrultusunda tercih edebilecekleri seçenekler arasında tatil köyleri ve villalar bulunmaktadır. Ancak bu aileler için en konforlu seçenek muhafazakar villa kiralama seçeneğidir. Havuzu korunaklı villa olarak da bilinen bu villalar, ailelere tatilleri boyunca özgürce bir tatil geçirme olanağı sunuyor.

Gizlilik ve Özel Hayata Saygı

Muhafazakar villa kiralama seçeneğinin diğer tatil seçeneklerinden en önemli farkı, özel hayata gösterdiği önemdir. Özel hayata saygı ilkesinden yola çıkılarak tatilcilerin kullanımına sunulan havuzu korunaklı villaların duvarları, diğer villaların duvarlarına göre çok daha yüksektir. Ancak duvarı yeteri kadar yüksek olmayan villalar ise perdeler ile desteklenmektedir. Bu villaların duvarlarının yüksek olması ve gerektiğinde perde ile desteklenmelerinin en önemli sebebi ise terasın ve havuzun dışarıdan görünmesini engellemekledir.

Terası ve havuzu korunaklı villalar, bu özellikleri ile muhafazakar ailelere tatilleri boyunca özgür bir alan sunuyor. Tatilleri boyunca özel hayatları başkaları tarafından görülmeyen aileler, korunaklı tatilin keyfini çıkarıyor.

Muhafazakar villalar, sadece İslami kurallara uygun yaşam süren aileler tarafından tercih edilmiyor. Aynı zamanda balayı çiftleri ve çeşitli eğlenceler düzenlemek isteyen gruplar tarafından da tercih edilebiliyor. Özellikle balayı çiftleri, bu tür villalarda tamamen baş başa kalabilmek ve konforlu bir balayı geçirmek için bu tür villaları tercih etmektedir. Çünkü diğer tatil köyleri, pansiyonlarda ya da otellerde havuz ve yemek salonu gibi alanlar ortak kullanılan yerlerdir. Ancak muhafazakar evler, sadece ev içinde değil, havuzda ve yemek yerken de yalnız kalma fırsatı sunuyor.

Muhafazakar Kiralık Villa Fiyatları

Muhafazakar villalar, son yıllarda pek çok tatilci tarafından tercih edilen, popüler bir konaklama seçeneği haline geldi. Siz de kendi bütçenize ve ihtiyaçlarınıza uygun bir villa kiralamak için muhafazakar kiralık villa fiyatların inceleyebilirsiniz.

 

 Kiralık Villa Seçiminde Nelere Dikkat Edilmeli?

Seçeceğiniz villanın güzel bir donanıma sahip olması ve ailenizle huzurlu geçireceğiniz bir ortamda olması çok önemli. Havuzun temizliğinin yapılması ve gerekli hijyen ortamının düzenli şekilde sağlanması gerekir. Villanın güzel avantajları, bahçelerinin olması ve istediğiniz gibi bahçe keyfini yaşamanız. Modern güzelliklerle donatılmış villalarda harika tatil imkanları.

Villa Seçerken Hangi Ayrıntılara Dikkat Edilmeli?

Kapalı alanda olması ve ailenizle daha güzel tatil geçirme fırsatı için seçtiğiniz villayı önceden araştırın. Villa seçimi yaparken market, alışveriş merkezlerine yakın olması sizler için bir avantaj. Doğal güzelliklerin yanı sıra ailenizle gezebileceğiniz mekanlara da dikkat etmeli ve seçimlerinizi ona göre yapmalısınız.

Rahat edeceğiniz bir villa ile yılın stresini ailecek atma zamanı. Hobilerinizi yapmalı ve tatilin güzel aktivitelerinden de yararlanmalısınız. Çocuklarınız için özellikle oyun parkları olmalı ve ailecek gidebileceğiniz mekanlar bulunmalı. Sinema ya da tiyatro izlemekten zevk alıyor olabilirsiniz. Gittiğiniz yerlerde her ayrıntıya dikkat ederseniz, zorluk çekmezsiniz. Villanın odalarının kullanışlı olması ve gerektiğinde sevdiğiniz misafirlerinizi de ağırlayabileceğiniz kapasitede olması gerekir.

Tatil seçenekleriniz çok çeşitli olsa da özellikle ailecek yapacağınız tatillerde rahat olmanız ve havuzun keyfini yaşamanız için villa seçimi en mantıklı seçenek. Güzel bir bahçede keyif yaparken ailenizle birlikte istediğiniz gibi dinlenin. Ailecek yapacağınız güzel tatil fikirleri için doğru seçeneklerin belirlenmesi sizleri ve sevdiklerinizi mutlu edecek. Villa seçimiyle her zaman iyi bir tatil fikri.

Sizi Arayalım

Sizi Arayalım

Bilgileriniz Alınmıştır!

En kısa sürede size dönüş yapacağız.