444 32 70

Alya Villa Butik Otelinde erken rezervasyon ile ucuz tatil yapmanın keyfini Elcitur.com.tr ile yaşayın!

İSLAMİ TATİL

İSLAMİ TATİL

Tatile çıkmak isteyen kişiler tatil yapacakları yerleri önceden rahat bir biçimde belirler. Fakat otelde kalmaları gerekecekse otel seçimini yapma konusunda biraz seçici davranmaya özen gösterirler. Özellikle kadın kadına gidilecek tatillerde bu biraz daha üzerinde durulan bir durumdur. Otel seçimini iyi yapmak isteyen kadınlar son dönemlerde popüler hale gelen muhafazakar oteller üzerinde yoğunlaşır.

Muhafazakar oteller aslında normal otellerden farksızdırlar. Onları diğer otellerden ayıran en önemli özellik yüzme havuzunun kadın ve erkekler için ayrı ayrı olmasıdır. Böylece kadınlar bir tarafta havuza girerken, erkekler diğer tarafta havuza girmektedirler. Hizmet standartları ve koşulları bakımından çok büyük farklılıklar yoktur. Tek farklılık halk dilinde “haremlik selamlık” olarak bilinen olgunun otellere uyarlanmış olmasıdır.

 

MUHAFAZAKAR OTELLERİN ENLERİ

En iyi İslami oteller genelde 5 yıldızlıdır

En iyi İslami Oteller genellikle 5 yıldızlı oteller olup hizmet kalitesi ve konforuyla müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutan bir hedefe sahiptir. 5 yıldızlı otellerde bayanlara ve baylara özel ayrı ayrı havuzlar vardır. Misafir daha otelden içeri girer girmez kendini özel hissetmeye başlar... Resepsiyon çalışanları dahil tüm otel çalışanları, misafirine sıradan bir otel müşterisi değil de, en özel misafirini ağırlar gibi muamele eder.

 En iyi İslami Oteller genellikle denize sıfırdır

Muhafazakar kesimin helal tatil anlayışına göre hizmet veren en iyi İslami Oteler, genel manada denize sıfırdır. Denize mesafe olarak sıfır olan bu oteller içerisinde bayanlara özel güneşlenme alanı mevcuttur. Hatta bazı denize sıfır İslami Oteller ise bayanlara özel etrafı kapalı plaj dahi oluşturmuştur. Bu sayede tesettürlü bayanlar gönül rahatlığı ile haşema kullanmadan denize girebilirler.
 

 En iyi İslami Oteller bay bayan havuzları ayrı otellerdir

En iyi İslami otellerin bir özelliği de, İslami konsepte göre hizmet vermeleridir. Bu yüzden en iyi İslami Oteller de bay bayan havuzları ayrıdır. Hatta en iyi İslami Oteller bayanlara özel geniş komleks alanları da oluşturan otellerdir. Özellikle çocuklarıyla birlikte rahat bir tatil geçirmek isteyen anneler bu alanlarda rahat hareket edebilirler.

En İyi İslami Oteller mutfaklarında helal ürünler kullanırlar

Muhafazakar Oteller helal tatil anlayışına göre misafirlerine hizmet verirler. Helal Tatil demek İslam'ın emirlerini ve yasaklarını çiğnemeden, dini görevlerinden taviz vermeden tatil yapmak demektir. Bunun bir boyutu da helal ürünler yemekten geçer. Yani mutfakta kullanılan her türlü gıdanın helal sertifikalı ürünlerden seçilmesi demektir.

En iyi İslami Otellerin bulunduğu yerler
 

İslami Oteller ; Marmaris,Bodrum,Alanya,Çeşme,Fethiye bölgelerinde bulunmaktadır. İslami Otellere web sitemizden bakabilir, fiyat alabilirsiniz

Eğer sizde havalar ısındığı zaman tatile gitmeyi planlıyorsanız önceden araştırmanızı yapmalısınız. Gideceğiniz yer hakkında bilgi toplamalısınız. Konaklayabileceğiniz otelleri incelemelisiniz. Dini konularda hassasiyetiniz varsa muhafazakar otellere göz atmalısınız. Unutmayın ki sizin için en doğru tatil yeri rahat, keyifli ve eğlenceli bir tatil geçirebileceğiniz yerdir.

Sizi Arayalım

Sizi Arayalım

Bilgileriniz Alınmıştır!

En kısa sürede size dönüş yapacağız.